december 9, 2023

Sport in Drenthe

't leste sportneis uut Drenthe

FC Emmen volgend seizoen niet tegen Heracles

2 min gelezen
Heracles Excelsior

Heracles - Excelsior

Excelsior of ADO zal Emmen volgen naar de eredivisie

FC Emmen zal volgend seizoen niet spelen tegen Heracles. De ploeg uit Almelo is namelijk gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie. Zeventien jaar speelde Heracles op het hoogste niveau, maar vanavond kwam daar een einde aan.

Dat Heracles vanavond degradeerde naar de KKD dat was na de eerste wedstrijd tegen Excelsior (3-0) nederlaag geen verassing meer. Ook in Almelo was Excelsior een tam Heracles de baas en won de wedstrijd met 3-1.

Heracles kwam in eigen stadion nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Bakis. Na rust scoorde Excelsior via oud FC Emmen speler Dallinga de gelijkmaker en maakte Wieffer na iets meer dan een uur spelen de 1-2. Zeven minuten voor tijd trof Excelsior via invaller Agrafiotis nog een keer doel.

Aan het einde van de wedstrijd was de teleurstelling bij de harde kern van Heracles zo groot dat er vuurwerk en rookbommen op het veld gegooid werden. De wedstrijd lag daarop enige minuten stil, maar kon uiteindelijk wel uit gevoetbald worden.

Volgend seizoen zal de ploeg van trainer Dick Lukkien gaan spelen tegen Excelsior of ADO Den Haag. Zij spelen volgende week de finale in de strijd om de play-offs.

About Author

Copyright Sport in Drenthe © All rights reserved. | Newsphere door AF themes.