NWVV op schot tegen VV Meeden

NWVV op schot tegen VV Meeden
Peter van Elten NWVV

NWVV wint met 10-2 van Meeden

NWVV heeft zaterdagmiddag in de 5e klasse F een flinke overwinning geboekt op VV Meeden. Ook SETA en SC Scheemda wonnen en daardoor blijft het met nog twee speelronden te gaan ontzettend spannend in de strijd om het kampioenschap.

NWVV begon in Meeden niet sterk want de thuisploeg kwam via Dennis Nagel halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Van die voorsprong kon Meeden niet lang genieten want amper een minuut later was het door een treffer van linker aanvaller Christiaan Klompmakers 1-1. Nog voor rust nam de ploeg van trainer Johan Hollen meer afstand. Via een eigen doelpunt en twee doelpunten van topschutter Roy Súper nam NWVV een 1-4 voorsprong. Joey Kor deed vlak voor het rustsignaal nog wel wat terug waardoor het bij de rust 2-4 stond.

Na rust duurde het lang voordat er weer een doelpunt viel aan de Badstaat. Brian Tent tekende voor de 2-5 waarna NWVV daarna het doelsaldo nog een keer flink wist op  te vijzelen. Súper wist nog twee te scoren en de overige treffers kwamen op naam van Erwin Schipper, Peter van Elten en tussendoor wist Tent nog een keer te scoren.

Buurke loodst SETA met 5-2 langs BATO

Koploper SETA won op eigen veld met 5-2 van BATO. Grote man aan de zijde van de Musselkanaalsters was Jeroen Buurke die maar liefst vier keer wist te scoren. De vijfde treffer van de middag kwam op naam van Dylan de Wit. Namens BATO scoorde Adolf Tuin beide treffers.

Ook SC Scheemda de nummer twee in deze 5e klasse F pakte de volle buit. De punten kwamen niet heel gemakkelijk want op bezoek bij Damacota wist Scheemda met 2-1 te winnen. Niek Smit scoorde een kwartier de winnende treffer. Diezelfde Smit had in de eerste helft ook al namens SC Scheemda gescoord. Voor Damacota scoorde Martin Pinkster de gelijkmaker.

Met nog twee speelronden te spelen gaat SETA met 56 punten aan de leiding. SC Scheemda volgt met 55 punten en NWVV staat op een derde plaats met 54 punten.

 

 

About Author