december 9, 2023

Sport in Drenthe

't leste sportneis uut Drenthe

Over ons

Over Ons Sport In Drenthe

De Drentse sport staat bij ons centraal

De website van Sport in Drenthe bestaat sinds mei 2022. Via onze website staat de sport in Drenthe centraal. Dat betekend niet dat wel alleen aandacht willen besteden aan het voetbal, maar ook aan andere sporten.

Persberichten

Heeft u als vereniging iets bijzonders te melden of wilt u een verslag (liefs met een foto) naar onze redactie sturen dan kunt u die inzenden via persberichten@sportindrenthe.nl. Zodra het bericht bij ons in de mail verschijnt dan zal het binnen 24 uur op onze website worden geplaatst.

Live verslag

Sport in Drenthe maakt ook fotoverslagen op locatie. Heeft u een bijzonder evenement of een belangrijke wedstrijd dan ontvangen we graan daarvan een e-mail. Wij vinden het belangrijk dat de Drentse topsport en amateursport in beeld word gebracht.

Ook zien we dat veel sportverenigingen tijdens en na corona zelf evenementen uitzenden. Wilt u graag dat wij ook uw wedstrijd live uitzenden? Stuur ons dan tijdig een e-mail via persberichten@sportindrenthe.nl en dan zenden we uw YouTube stream ook graag uit via onze website.

Adverteren

Omdat aan een website altijd kosten zitten is het ook mogelijk om via ons netwerk te adverteren. Wij zijn daarin in vergelijking met andere websites spotgoedkoop. Mocht u een op een bepaalde manier via Sport in Drenthe willen adverteren dan staan wij er altijd voor open om naar uw wensen te luisteren. Wij verkopen namelijk niet snel een nee en denken graag met u mee naar een goed en betaalbaar advertentiepakket. Vragen over adverteren kunnen via de e-mail naar adverteren@sportindrenthe.nl

 

 

Copyright Sport in Drenthe © All rights reserved. | Newsphere door AF themes.