december 9, 2023

Sport in Drenthe

't leste sportneis uut Drenthe

Spannende ontknoping in het amateurvoetbal

2 min gelezen
Nwvv Gaat Vanmiddag Op Bezoek Bij Muntendam

NWVV gaat vanmiddag op bezoek bij Muntendam

Vandaag zal het in de diverse klasses en op en rond de velden spannend gaan worden want vandaag is de ontknoping in het zaterdagvoetbal.

In de laatste speelronde zijn er nog tal van Drentse clubs die kampioen kunnen gaan worden.

DZOH

DZOH is vanmiddag bij een overwinning op SC Elim zeker van het kampioenschap in de 2e klasse J. Omdat de ploeg van trainer Roy Stroeve een beter doelsaldo heeft dan Gorecht uit Haren (+9) moet een overwinning vanmiddag voldoende zijn voor promotie naar de 1e klasse.

ONR

ONR uit Roden speelt vanmiddag rechtstreeks om het kampioenschap tegen Niekerk in de 4e klasse C. ONR moet winnen om de koploper op de laatste speeldag nog voorbij te gaan. In Roden zal het dus ongetwijfeld een hele spannende middag gaan worden.

Borger

SV Borger maakt in de 4e klasse D nog wel een kansje om kampioen te gaan worden, maar is afhankelijk van WVV uit Winschoten. WVV heeft drie punten meer en met +11 een veel beter doelsaldo. Borger zal moeten winnen van HS’88 en hopen dat de kampioensspanning bij WVV te veel word en zij verliezen bij DKB.

NWVV

Waar drie honden vechten om een been gaat….. u kent het gezegde. Het gaat in deze klasse helemaal een spannende middag worden want SC Scheemda, NWVV en SETA maken alle drie nog kans om kampioen te worden. Koploper Scheemda speelt in Musselkanaal tegen SETA en NWVV reist af naar Muntendam. Als Scheemda punten laat liggen en NWVV wint is de ploeg uit Nieuw-Weerdinge kampioen.

About Author

Copyright Sport in Drenthe © All rights reserved. | Newsphere door AF themes.