december 9, 2023

Sport in Drenthe

't leste sportneis uut Drenthe

Sport in Drenthe komt ook met live internetradio

2 min gelezen
Sport in Drenthe internetradio (Foto Pxhere)

Sport in Drenthe internetradio (Foto Pxhere)

Sport in Drenthe vanaf 1 september ook in het weekend live te volgen

Sport in Drenthe komt na de zomer ook met online internetradio. Dat betekend dat wij ook live verslag kunnen gaan doen van belangrijke sportevenementen op locatie.

Tijdens de zomer zullen wij alles in het werk gaan stellen om vanaf 1 september live bij sportwedstrijden aanwezig te zijn. Wij zullen niet alleen maar verslag doen van het voetbal, maar ook van andere sporten. Heeft u dus na de zomer een belangrijk evenement? Tip dan onze redactie via info@sportindrenthe.nl.

Stabiel internet

Om verslag te kunnen doen van wedstrijden of sportevenementen is het belangrijkste voor ons dat er een stabiele internetverbinding aanwezig is. Want op die manier kunnen wij live verslag doen van het betreffende evenement. Voor een sportevenement in de buitenlucht is het bij slecht weer voor ons wel wenselijk dat er ook een tribune aanwezig is, zodat onze apparatuur niks te lijden heeft onder de weersomstandigheden.

Podcast

Maar er liggen nog meer grote plannen bij ons op tafel. Zo willen we met sporters en trainers ook wekelijks een podcast gaan maken. Ook via dit medium willen we aandacht besteden aan alle sporten die in onze provincie zich afspelen. Zodra wij meer nieuws hebben over ons mediaplatvorm hebben dan laten wij dat u weten via onze website.

 

 

About Author

Meer Drent sportnieuws

Copyright Sport in Drenthe © All rights reserved. | Newsphere door AF themes.