Toetje voor ACV lonkt aan het einde van het seizoen

ACV (Foto website ACV)
ACV (Foto website ACV)

ACV heeft vierde plaats in derde divisie in het vizier

Het doel was veilig spelen, maar ACV kan zomaar eens aan het einde van het seizoen een toetje voor promotie naar de tweede divisie verdienen.

Zaterdagmiddag won de ploeg van trainer Fred de Boer met 3-1 van degradatiekandidaat VVOG en zijn er nog volop kansen op deelname aan de nacompetitie. Toch wil de trainer in gesprek met RTV Drenthe nog niet voor de muziek aan gaan lopen. “Alleen lopen we nog steeds op onze tenen. Dat zie je ook vandaag weer. We missen spelers als Freddy Quispel en Daniël Schans vanwege blessures, houden Niels Grevink bewust negentig minuten op de bank en ook de wissels die we moeten plegen zijn niet uit weelde.”

ACV won de wedstrijd zaterdagmiddag door doelpunten van Pascal Huser (2x) en een eigen doelpunt van VVOG. Namens VVOG scoorde Pernelly Biya.

ACV staat met 47 punten nu op een zevende plaats. Waarschijnlijk geeft de vierde plaats van DVS’33 (49 punten) uit Ermelo nog recht op een nacompetitie plaats. Volgende week speelt ACV de wedstrijd tegen hekkensluiter Goes.

About Author